Alltid glada miner när du handlar hos Torebrings

Kvalitets- och miljöpolicy enligt vårt kvalitetsledningsystem FR2000

Logo FR2000Torebrings Grossist AB skall i alla sammanhang uppträda ärligt och uppriktigt. Kom ihåg policy för alla medarbetare: Alla kunder skall mötas med en glad min, ett glatt humör och största servicekänsla och ett gediget kunnande. Rent, snyggt, städat, vårdat språk och allting på rätt plats.

Kvalitépolicy hos Torebrings innebär att endast det bästa är gott nog. Detta gäller även vårt val av medarbetare. Vi skall kontrollera ev nya leverantörer vad gäller kvalité, ekonomi, och referenser mycket noga.

Alla anställda skall medverka till nöjda kunder som i sin tur medverkar till att vi får nya kunder genom goda rekommendationer. Genom allas goda engagemang skall företagets lönsamhet stärkas och skapa en positiv utveckling för företagets framtid.

Torebrings Grossist AB skall följa gällande lagar och föreskrifter vad gäller miljöfrågor och rutiner för avfallshantering. Torebrings skall välja de möjligheter som har minsta miljöpåverkan i form av transporter, kylmedia, användande av flergångsmaterial, miljövänligt drivmedel samt så miljövänliga rengöringsmedel som möjligt vid rengöring av kaffemaskiner. Torebrings Grossist AB har en fastställd miljöpolicy att allt avfall skall källsorteras med största noggrannhet.

Torebrings Grossist AB arbetsmiljöpolicy innebär: Trevliga, trivsamma och välanpassade lokaler och nära kontakt med företagsledningen.

Vår policy är att privatpersoner ska känna sig trygga att handla av oss på www.presentcard.se

Torebrings Grossist AB är certiferad av Trygg e-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg e-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade. För att läsa mer om Trygg E-handel och dina rättigheter som konsument kan du besöka www.tryggehandel.se
Klicka på loggan för att läsa mer om certifikatet.

Humanitär- och hjälpverksamhetspolicy

Foto Mi CasitaVi direktstödjer Gunnel Englunds arbete med barnhemmet MiCasita i Esquel i de fattigaste delarna av södra Argentina. Det ekonomiska stödet till hennes arbete sker utan några mellanhänder och går direkt till hennes arbete för att hjälpa barnen på barnhemmet.

Önskar Du ett fadderbarn att stödja förmedlar vi gärna kontakt med Gunnel Englund. Du skickar en valfri månatlig summa för att stödja ett fadderbarn. Gunnel skickar sedan ett fadderbrev till Dig några gånger om året så att Du kan följa hennes verksamhet. Hon är i stort behov av nya faddrar. Du kan se och läsa mer om Mi Casitas verksamhet här.

Torebrings Grossist har en egen fadderfamilj som heter Lefipan med mamma Violeta och hennes två barn Daiana och Jacqueline som vi stödjer med ett månatligt bidrag till familjen.

Ett av barnen har fötts med handikapp i handen som inte går att öppna och som kräver rehabilitering. Pappan gick bort tidigt i en bilolycka.

Mamma Violeta hjälper till några timmar om dagen på barnhemmet och vill studera för att kunna uppnå hennes dröm att bli förskollärare. Violeta är uppvuxen på barnhemmet MiCasita.

Ekologisk och etisk produktpolicy

Vår produktpolicy är att tillhandahålla de av våra leverantörers produkter som är Ekologiskt-, KRAV-, Fairtrade-, UTZ- eller Rainforest Alliancecertifierade så snart de finns tillgängliga på marknaden. Du kan smidigt se i vår webbutik vilka certifierade produkter vi har genom att klicka på denna länk för certifierade produkter hos Torebrings.

Alla dessa märkningar är produktmärkningar och är helt separata från Torebrings Grossist AB. Varje leverantör och organisation svarar för certifiering av de olika produkterna enligt egna standarder. Läs mer på respektive märknings hemsida genom att klicka på logo nedan.

Logo FairtradeLogo Rainforest AllianceLogo KRAVLogo UTZ

140 produkter
102 produkter
194 produkter
94 produkter
714 produkter
169 produkter
263 produkter
326 produkter
237 produkter
272 produkter
408 produkter
403 produkter
1674 produkter
293 produkter