Information för Dig som har fått ett PresentCard®

PresentCard - ett riktigt presentkort

Grattis till ditt PresentCard® ! 
Detta är ett riktigt Presentkort. Precis som på ett vanligt förekommande presentkort kan du här välja mellan olika produkter. Här på PresentCard® finns tusentals olika kvalitetsprodukter, detta är unikt! Du ser alla produkterna i vänstermenyns huvudkategorier eller via högersidans varumärken. Du kan också söka smidigt efter produkter i sökrutan "Vad söker Du?".

Lösa in Ditt PresentCard®
Beställ enkelt och direkt här online eller med den portofria beställningstalongen på baksidan och skicka det med posten till oss. Beställer Du online så anger Du koden som står tryckt på Ditt PresentCard®. Glöm inte att även ange fullständig adress med hemtelefon, mobilnummer samt e-post som vi kan kontakta Dig på. Presentkortets giltighetstid står tryckt på Ditt presentkort.

Beställd vara som utgått
Skulle av vara utgå ur produktion efter att Du har beställt en vara så kontaktar vi dig för att du skall kunna välja en annan produkt. 

Dyrare produkt?
Du kanske vill välja en dyrare produkt än den summa som finns angiven på ditt PresentCard® eller vill du beställa flera produkter? Du betalar enkelt online med kreditkort eller Swish i kassan online. Värdet som står på PresentCard® är inkl moms och gäller för varuvärde inkl moms.

Betalning av Din Presentcardorder

DIREKTBETALNING MED SWISH:DIBS - Payments made easy
Torebrings Grossist AB hanterar säkra Swish-betalningar i samarbete med:

Nordea Bank Abp, filial i Sverige

Du Swishar säkert och framförallt enkelt med Mobilt BankID när Du väljer Swish i kassan på Torebrings. Swish använder sig av BankID och kan därför garantera en hög säkerhet. För att godkänna en Swish-betalning och för att komma åt betalningshistoriken behöver man numera ha appen för BankID på samma enhet som Swish. Det kravet finns för att öka säkerheten för Swish-användaren. I Swish-appen så ser man Torebrings som mottagare och man bekräftar enkelt sin betalning via Mobilt BankId.

DIREKTBETALNING MED KREDITKORT:DIBS - Payments made easy
Torebrings Grossist AB hanterar säkra 3D Secure kortbetalningar i samarbete med:

Nets Branch Sweden, org nr 516407-4709 
Nordea Bank AB (publ)
MasterCard
VISA


Kortbetalningen är 3D Secure-säker för Dig som kund. NETS som hanterar Dina kortuppgifter uppfyller kraven för PCI DSS, se nedan förklaring. Torebrings kommer inte att ta del av Dina kortuppgifter. Dessa skickas krypterat via NETS direkt till Din bank. För Din säkerhet täcks även Du av bankens försäkring vid otillbörlig debitering. Vid misstanke om otillbörligt kortköp stoppas transaktionen av NETS eller banken. Det är viktigt att Du följer instruktionerna noga och uppger korrekta uppgifter vid betalning med kreditkort.

PCI DSS är en säkerhetsstandard för korthantering som tagits fram av Visa och MasterCard. Alla företag som på något sätt hanterar kortinformation omfattas av PCI DSS; Banker och betalväxlar såväl som butiker och andra säljföretag. PCI DSS står för Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS).

Leverans
Vi kan inte förlänga julen, så räkna med att Du får Din leverans efter jul. Din beställning kommer att levereras snarast möjligt med DB Schenker Privpak Ombudspaket utan fraktkostnad när Du har ett PresentCard®. Uppge Ditt mobilnummer vid beställning så får Du en sms-avisering för snabbare leverans. Ombudspaket betyder att Du hämtar ut Ditt paket hos ett DB Schenker Privpak ombud som finns i närheten till uppgivet adressområde.

Du kan välja till DB Schenker Hemleverans dag med avisering mot ett pristillägg i kassan. Aktuell tillkommande kostnad visas i kassan. Leveransen tar någon extra dag pga avisering.

Tillval Hemleverans Dagtid kl 07.00-17.00 i markplan med avisering
Hemleverans Dagtid sker efter avisering av DB Schenker som bestämmer leveransdag tillsammans med Dig. Leveransen sker dagtid när Du som mottagare är hemma och personligen kan ta emot Din sändning. Leveransen aviseras av DB Schenker och uppge alltid mobilnummer (helst) eller telefonnummer. Hemleverans Dagtid kan ta någon dag längre än hämtpaket via ombud. Detta tillval kan göras direkt i kassan du ser aktuella extrakostnaden i kassan. Order med Hemleverans betalas med kort- eller direktbetalning. Det är viktigt att vara tillgänglig när den aviserade leveransen kommer att ske annars tillkommer nedan extra avgifter från transportören.

Vid felaktigt uppgivna leverans- och adressuppgifter samt extra distribution vid hemleverans debiteras tillägg enligt DB Schenkers transportvillkor till nedan avgifter:

Frakttillägg för brevavisering vid saknat mobilnummer 25:-
Frakttillägg för extra distribution 144:-
Frakttillägg för terminalhyra/dag 156:-
Frakttillägg för återtag av leverans 231:-
Frakttillägg för felaktig adressuppgift eller postnummer 344:-
Frakttillägg för ändrat förfogande (ändring till ny adress) 344:-

Priser
Samtliga priser och artiklar uppdateras vid tillfälle löpande. Vid köp av brutna förpackningar utgår i vissa fall pristillägg med 10% då en vara kräver ompaketering i nytt emballage. Vid köp av produkter med s. k. brutet förpackningstillägg kommer det upp en ruta som visar ett meddelade att det blir billigare att köpa hel förpackning. I varukorgen/kassan så visas sedan priset i de fall det förekommer inklusive brutet förpackningstillägg med 10%.

Personuppgifter
Torebrings Grossist AB behandlar och lagrar personuppgifter i syfte att kunna tillhandahålla varor, administrera beställningar samt kontrollera användningen av Torebrings Gross Online. Vi arbetar enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innbeär att vi samlar in, hanterar och lagrar Dina uppgifter på ett lagligt, korrekt och transparent sätt. Vi samlar endast in de uppgifter som är relevanta och adekvata och för de ändamål vi uppger. Vid ordertillfället skapas ett inloggningskonto till Dig som kund på torebrings.se, där kan Du logga in med hjälp av Din e-postadress/org.nr samt kundnr. På Din kundsida kan Du sedan se tidigare order och Dina registrerade uppgifter, Du kan ändra felaktiga/komplettera uppgifterna och själv adminstrera Dina nyhetsbrev.
Torebrings lagrar inga uppgifter längre än vad som krävs för att fullfölja våra åttagande till Dig som kund, alternativt fullfölja våra rättsliga förpliktelser enligt gällande lagar och regler. Du har alltid rätt att veta vilka uppgifter vi behandlar, kontakta oss för rättning, radering eller registerutdrag. Som personuppgiftsansvarig står Torebrings Grossist AB, kontaktuppgifter finns i slutet av denna text. För vidare information hur vi hanterar Dina uppgifter, läs vår Integritetspolicy.

Har Du frågor eller vill beställa PresentCard® från oss är Du välkommen att kontakta oss på 0380-478 80 eller maila till oss på info@presentcard.se

Kontaktuppgifter:
Torebrings Grossist AB
Stigbergsvägen 7
578 33 ANEBY – SWEDEN 

Besöks- & leveransadress/Visiting address: 
Stigbergsvägen 7
578 33 ANEBY – SWEDEN 

Telefon: +46 (0)380-478 80
Hemsida: www.torebrings.se

Org nr: 556506-6783
VAT-nr: SE556506678301 

Bankgiro: 5962-7448
Plusgiro: 32 72 72-1

140 produkter
105 produkter
191 produkter
93 produkter
713 produkter
169 produkter
263 produkter
325 produkter
237 produkter
271 produkter
405 produkter
403 produkter
1647 produkter
289 produkter