Information för Dig som har fått ett PresentCard®

PresentCard - ett riktigt presentkort

Grattis till ditt PresentCard®! 
Detta är ett riktigt Presentkort. Precis som på ett vanligt förekommande presentkort kan du här välja mellan olika produkter. Här på PresentCard® finns cirka 10000 olika kvalitetsprodukter, detta är unikt! Du ser alla produkterna i vänstermenyns huvudkategorier eller via högersidans varumärken. Du kan också söka smidigt efter produkter i sökrutan "Vad söker Du?".

• Lösa in Ditt PresentCard®. 
Beställ enkelt och direkt här online eller med den portofria beställningstalongen på baksidan och skicka det med posten till oss. Beställer Du online så anger Du koden som står tryckt på Ditt PresentCard®. Glöm inte att även ange fullständig adress med hemtelefon, mobilnummer samt e-post som vi kan kontakta Dig på. Presentkortets giltighetstid står tryckt på Ditt presentkort.

• Skulle en vara utgå 
Skulle av vara utgå ur produktion efter att Du har beställt en vara så kontaktar vi dig för att du skall kunna välja en annan produkt. 

• Dyrare produkt? 
Du kanske vill välja en dyrare produkt än den summa som finns angiven på ditt PresentCard® eller vill du beställa flera produkter? Du får då en faktura i leveransen på mellanskillnaden och betalar enkelt till vårt Plusgiro 327272-1, Bankgiro 5962-7448, via Direktbetalning i Din internetbank eller med Kreditkort i kassan online. Värdet som står på PresentCard® är inkl moms och gäller för varuvärde inkl moms.

• Betalning av Din Presentcardorder

Faktura:
Vi erbjuder 10 dagars kredit vid order över 500:- exkl frakt utan faktureringsavgift till Dig som privatperson om Du är kreditgodkänd enligt vår kreditpolicy. Gäller ej tobaksvaror. Vi tar en kreditupplysning via Creditsafe i Sverige AB vid fakturaköp och en kopia på upplysningen skickas till Dig som kund. Fakturan ligger med vid leveransen. I de fall fakturan inte ligger med vid leveransen så skickas den separat i ett brev och kommer till Dig per post någon dag efter att leveransen har kommit.

Direktbetalning med kreditkort:
Torebrings Grossist AB hanterar säkra kortbetalningar i samarbete med:

DIBS Payment Services AB (publ)
Nordea Bank AB (publ)
VISA
MasterCard

Kortbetalningen är säker för Dig som kund. DIBS som hanterar Dina kortuppgifter uppfyller kraven för PCI DSS, se nedan förklaring. Torebrings kommer inte att ta del av Dina kortuppgifter. Dessa skickas krypterat via DIBS direkt till Din bank. För Din säkerhet täcks även Du av bankens försäkring vid otillbörlig debitering. Vid misstanke om otillbörligt kortköp stoppas transaktionen av DIBS eller banken. Det är viktigt att Du följer instruktionerna noga och uppger korrekta uppgifter vid betalning med kreditkort.

PCI DSS är en säkerhetsstandard för korthantering som tagits fram av Visa och MasterCard. Alla företag som på något sätt hanterar kortinformation omfattas av PCI DSS; Banker och betalväxlar såväl som butiker och andra säljföretag. PCI DSS står för Payment Card Industry (PCI) Data Security Standard (DSS).

Direktbetalning med internetbank:
Torebrings Grossist AB hanterar säkra direktbetalningar i samarbete med:

DIBS Payment Services AB (publ)
Nordea Bank AB (publ)
SEB Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ)
Swedbank AB (publ) Högsta tillåtna belopp är 100 000:- SEK
Handelsbanken AB, Svenska

När Du väljer Direktbetalning slussas Du vidare från vår hemsida till DIBS betalväxelfönster och där väljer Du Din internetbank, se ovan, för Direktbetalning. I Din internetbank kommer Du till inloggningssidan och verifiering sker på sedvanligt sätt. Uppgifter om betalningsmottagare och belopp är redan ifyllda och Du behöver bara välja konto och genomföra betalningen.

• Leverans
Vi kan inte förlänga julen, så räkna med att Du får Din leverans efter jul. Din beställning kommer att levereras snarast möjligt med DB Schenker Privpak hämtpaket utan fraktkostnad när Du har ett PresentCard®. Uppge Ditt mobilnummer vid beställning så får Du en sms-avisering för snabbare leverans. Hämtpaket betyder att Du hämtar ut Ditt paket hos ett DB Schenker Privpak ombud som finns i närheten till uppgivet adressområde.

Du kan välja till DB Schenker Hemleverans dag med avisering mot ett pristillägg i kassan. Aktuell tillkommande kostnad visas i kassan. Leveransen tar någon extra dag pga avisering.

• Priser
Samtliga priser och artiklar uppdateras vid tillfälle löpande. Vid köp av brutna förpackningar utgår i vissa fall pristillägg med 10% då en vara kräver ompaketering i nytt emballage. Vid köp av produkter med s. k. brutet förpackningstillägg kommer det upp en ruta som visar ett meddelade att det blir billigare att köpa hel förpackning. I varukorgen/kassan så visas sedan priset i de fall det förekommer inklusive brutet förpackningstillägg med 10%.

• Personuppgifter
Torebrings Grossist AB behandlar och lagrar personuppgifter i syfte att kunna tillhandahålla varor, administrera beställningar samt kontrollera användningen av Torebrings Gross Online. Vi arbetar enligt Dataskyddsförordningen (GDPR) vilket innbeär att vi samlar in, hanterar och lagrar Dina uppgifter på ett lagligt, korrekt och transparent sätt. Vi samlar endast in de uppgifter som är relevanta och adekvata och för de ändamål vi uppger. Vid ordertillfället skapas ett inloggningskonto till Dig som kund på torebrings.se, där kan Du logga in med hjälp av Din e-postadress/org.nr samt kundnr. På Din kundsida kan Du sedan se tidigare order och Dina registrerade uppgifter, Du kan ändra felaktiga/komplettera uppgifterna och själv adminstrera Dina nyhetsbrev.
Torebrings lagrar inga uppgifter längre än vad som krävs för att fullfölja våra åttagande till Dig som kund, alternativt fullfölja våra rättsliga förpliktelser enligt gällande lagar och regler. Du har alltid rätt att veta vilka uppgifter vi behandlar, kontakta oss för rättning, radering eller registerutdrag. Som personuppgiftsansvarig står Torebrings Grossist AB, kontaktuppgifter finns i slutet av denna text.
För vidare information hur vi hanterar Dina uppgifter, läs vår Integritetspolicy.

Har Du frågor eller vill beställa PresentCard® från oss är Du välkommen att kontakta oss på 0380-478 80 eller maila till oss på info@presentcard.se

Kontaktuppgifter:
Torebrings Grossist AB
Stigbergsvägen 7
578 33 ANEBY – SWEDEN 

Besöks- & leveransadress/Visiting address: 
Stigbergsvägen 7
578 33 ANEBY – SWEDEN 

Telefon: +46 (0)380-478 80 Hemsida: www.torebrings.se

Org nr: 556506-6783 VAT-nr: SE556506678301 

Bankgiro: 5962-7448 Plusgiro: 32 72 72-1

182 produkter
121 produkter
428 produkter
208 produkter
888 produkter
806 produkter
209 produkter
111 produkter
625 produkter
365 produkter
318 produkter
265 produkter
175 produkter
327 produkter
230 produkter
248 produkter
2941 produkter
416 produkter